Juhannuslomille junalla – tämän takia se kannattaa!

Suomen kesä – siinä on jotakin aivan erityistä ja taianomaista! Missään muualla maailmassa ei saada nauttia silkkisen pehmeistä, valoisista kesäöistä, joissa tuoksuvat kesäkukat ja kuikan huuto kaikuu järven vettä pitkin. Ah, onko mitään ihanampaa kuin loputon Juhannus ja etenkin sen lähes maaginen yö? Sen lisäksi että kyseessä on ehkäpä parhaiten Suomen kesää kuvaava elämys, on juhannus monelle myös [tärkeä perhetapahtuma:https://fi.wikipedia.org/wiki/Juhannus ], johon kokoonnutaan yhdessä skumpan ja mansikkakermakakkujen ääreen. Missä sinä aiot tänä vuonna viettää juhannuksen loputtoman yön ja kenen kanssa? Oli kyseessä sitten lapsuuden kesämökki, vanhempien koti tai kaveriporukan mökkiviikonloppu, toimettomana ei kannata kotiin jäädä kykkimään.

Partykingiltä löydät joka perheen juhannusjuhliin sopivat materiaalit, asut ja koristeet. Mitä tahansa juhliisi tarvitsetkaan, löydät haluamasi taatusti Partykingiltä.

Juna vie perille saakka

Minne tahansa Suomessa matkustatkaan juhannuksen viettoon, juna vie sinut kätevästi ja mukavasti suoraan perille. Junamatkan aikana voit keskittyä nauttimaan henkeäsalpaavista Suomen kesän maisemista junan suurista panoraamaikkunoista, kuunnella musiikkia tai vaikkapa somettaa tai ihan vain rentoutua ennen koko yön kestävää valvomista. Ah, onko mitään ihanampaa kuin junalla matkustaminen? Tuskinpa vain!

mts_best