Valokuvatapetti junateemalla

Jotta oma koti tuntuisi mahdollisimman kodikkaalta, kannattaa se sisustaa ihan omannäköiseksi. Omaan kotiin onkin mukavaa tuoda sellaisia asioita, jotka itseä kiinnostavat ja jotka ovat omaa sydäntä lähellä. Junaintoilijan kohdalla junat ovat näin luonnollinen valinta. Junateema on kuitenkin sellainen teema, ettei sitä ihan äkkiä välttämättä löydy esimerkiksi tapettivalikoimista – mikä siis neuvoksi?

Valokuvatapetti omista junakuvista

Kotitapetti-niminen verkkokauppa tarjoaa mahdollisuuden teettää valokuvatapettia omista kuvista – ja tähän mahdollisuuteen kannattaa tarttua, jos haluat tapetoida kotisi seinille junateemaa! Ehkäpä olet päässyt tutustumaan esimerkiksi suomalaisten rautateiden historiaan erityisen mielenkiintoisella tavalla ja ikuistanut parhaat hetket omiin valokuviisi. Voit halutessasi käyttää parasta otostasi valokuvatapetissasi. Näin kotisi uusi valokuvatapetti on uniikki ja kertoo sinulle erityisen tärkeästä asiasta ja ikimuistoisesta hetkestä.

Tilaa junateemainen valokuvatapetti helposti

Junateemaisen valokuvatapetin tilaaminen Kotitapetilta on helppoa. Lataa ensiksi valitsemasi junakuva Kotitapetin valokuvatapettityökaluun. Ilmoita työkalulle tämän jälkeen seinäsi mitat. Seuraavaksi pääset rajaamaan kuvaa työkalun kehystä siirtämällä. Kun klikkaat kuvaasi, voit siirtää kehystä sen yllä. Voit näin asettaa kehyksen toivomaasi kohtaan.

Kun kaikki näyttää hyvältä, voit lisätä junateemaisen valokuvatapettisi ostoskoriin, minkä jälkeen tapettitilauksesi lähtee kuljetukseen 4-5 arkipäivän sisällä. Näin sinun ei tarvitse odottaa kovin kauaa, että pääset tapetoimaan kotiisi unelmiesi junateemaista tehosteseinää! Halutessasi voit tilata erilaista junateemaista valokuvatapettia kotisi jokaiseen huoneeseen. Näin voit ikuistaa kotisi seinille entistä enemmän sinulle tärkeitä juna-aiheisia valokuvia!

mts_best