Yrityslaina työntekijöiden virkistäytymismatkaan rautateillä

Työntekijät ovat yksi yrityksen tärkeimmistä voimavaroista; jos yrityksen työntekijät voivat hyvin, voi yrityskin yleensä hyvin, mutta jos työntekijät kokevat, etteivät voi vaikuttaa työhönsä tai ettei yrityksen johto kuuntele heitä lainkaan, alkaa yrityksen työhyvinvointi helposti laskea ja työntekijät voivat ajautua jopa burn outin partaalle. Yrityksen johdon onkin tärkeää pyrkiä välttämään tällaisen tilanteen syntymistä kaikin keinoin! Miellyttävät virkistäytymisillat ja -matkat ovat tähän oivallinen väline – ja mikäpä olisikaan mukavampaa kuin lähteä virkistäytymismatkalle junalla mukavan työporukan kanssa?

Vinkkejä virkistäytymismatkaan rautateillä

Moniin kohteisiin, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, on mahdollista matkustaa junalla. Jos haluat tarjota työntekijöillesi jotakin oikein spesiaalia, kokeilkaa yhdessä maailman pisintä junamatkaa, joka kulkee pitkin Trans-Siperian raidetta Moskovasta aina Vladivostokiin asti. Tämän matkan aikana ehtii hyvin rupatella työpaikan kuulumisista, sillä matkaa kertyy yhteensä lähes 9 300 kilometriä. Juuri tämän junareitin matkustaminen kuuluukin useiden matkailijoiden suurimpien unelmien joukkoon. Matkan aikana tarjoutuu oivallinen mahdollisuus kohottaa yrityksen työntekijöiden me-henkeä ja nauttia yhteisestä ajasta upeita maisemia katsellen ja vaikkapa seurapelejä pelaten.

Yrityslainalla virkistystä työntekijöille

Kuten edellä jo mainittiinkin, on työntekijöiden hyvinvointi ja työssä viihtyminen erityisen tärkeää yrityksen menestykselle, joten siihen kannattaa panostaa – vaikka sitten yrityslainan avulla, ellei yrityksellä muutoin ole varaa järjestää työntekijöilleen kunnon virkistäytymismatkaa. Qrediltä löytyy yrityslaina monenlaisiin tarpeisiin. Ja mikä parasta – yrityslainan hakeminen Qredin kautta on erittäin helppoa ja nopeaa, eikä vie siten juurikaan yrityksen johdon tai omistajan aikaa!

Qred tarjoaa yrittäjän avuksi myös yrityslainalaskurin, joka auttaa yrittäjää arvioimaan virkistäytymismatkaa varten otetun lainan kuukausikuluja, -lyhennystä ja lainan kokonaiskustannuksia. Laskurin käyttäminen on erittäin helppoa ja nopeaa! Valitse vain laskurista matkaan tarvittava lainasumma ja toivomasi laina-aika, jonka aikana lainasumma tulee maksaa takaisin. Lainasumma voi olla alkaen 1 000 eurosta päättyen aina 200 000 euroon ja laina-aika joko kuusi kuukautta, 12 kuukautta tai 18 kuukautta. Jos valitset lainasummaksi 10 000 euroa ja laina-ajaksi pisimmän mahdollisen laina-ajan eli 18 kuukautta, on yrityslainasi arvioitu kuukausikulu 192 euroa, kuukausilyhennys 556 euroa ja lainan kokonaiskustannukset 748 euroa. Otathan kuitenkin huomioon, että laskurin antamat luvut ovat vain arvioita ja esimerkkejä ja että juuri sinun yrityslainasi todelliset kustannukset perustuvat yrityksesi saamaan Qred-ratingiin.

Valittuasi lainasumman ja laina-ajan Qredin lainalaskurista ja varmistettuasi kerran jos toisenkin, että yrityksesi selviytyy kyseisen lainan takaisinmaksusta sovitussa ajassa, voit hakea yrityslainaa saman tien klikkaamalla laskurin alta löytyvää vihreää Hae tästä -nappia. Tämän jälkeen sinun tulee täyttää yrityslainahakemukseen sähköpostiosoitteesi, Y-tunnuksesi ja puhelinnumerosi, sekä rastittaa kohta, jonka mukaan ymmärrät Qredin käsittelevän henkilötietojasi tietosuojakäytäntönsä mukaan. Tämän jälkeen sinun tarvitsee enää klikata vihreää Lähetä-nappia ja olet laittanut yrityslainan hakuprosessin käyntiin!

mts_best