Menu

Markkinoiden parhaat siirtoseinävaunut

Kuljetukseen on tarjolla erilaisia vaunuja ja. Siirtoseinävaunut palvelevat monia eri tarkoituksia ja ovat kätevä logistinen ratkaisu suurten laitteiden ja rakenteiden kuljettamiseen. Tällaiset vaunut ovat tärkeitä etenkin teollisuudelle, ja juna tarjoaa turvallisen ja vakaan tapaan kuljettaa eri teollisuuden tuotteita ja tarvikkeita paikasta toiseen. Autokuljetukseen liittyy enemmän riskejä ja rajoituksia. Nämä siirtoseinävaunut takaavat paikallisten markkinoiden virheettömimmän suosituskyvyn ja sen, että tavarat saapuvat perille vahingoittumina ja priimakunnossa. Tässä on kolme erilaista siirtoseinävaunumallia. Suosikkimallimme on niistä kaikkein tilavin, tiivein ja kantavin. Niistä toinen puolestaan soveltuu nosturilla lastaamiseen. Viimeinen taas soveltuu 10-14 henkilöauton kuljetukseen tai palettitavaralle.

Tämä on markkinoiden tehokkain ja tiivein siirtoseinävaunu. Siinä on 4 akselia ja erittäin tiiviit seinät. Tämä vaunu vie vaativimmankin lastin vahingoittumattomana perille.CN_2416_GE_C40-8M Vaunun tilavuus on 174,7 kuutiometriä, hyötykuorma noin 74 tonnia ja vaunussa on suurelementtilattia, joka estää kuorman siirtymistä ja kestää suuriakin kuormia. Lika tai pöly eivät pääse vaunuun kestävän rakenteen ansiosta. Seinien käyttölaitteisto on moderni ja toimii luotettavasti. Vaunun kulkuominaisuudet ovat erinomaista tasoa teliratkaisun ansiosta. Vaunuun vaihtoehtona on myös upea, tasainen komposiittikate. Rakenne on patentointu.

Toinen kiinnostava malli on siirtokatevaunu, jonka voi lastata nosturilla tai trukilla. Se on vartavasten suunniteltu tällaista kuormausta varten. Vaunu on telivaihtokelpoinen ja siinä on 4 akselia. Rakenne on tiivis lastin suojaamiseksi. Moni tuote on helpompi liikutella nosturilla tai trukilla, ja siksi tällainen vaunu on erittäin hyödyllinen monelle isoja tuotteita valmistavalle teollisuudenalalle.

Kolmas markkinoiden kätevimmistä siirtokatevaunuista lienee malli, joka saattaa lopettaa autoteollisuuden kuljetuskustannuksiin vaikuttavan tyhjänävedon. Se voi kuljettaa sekä henkilö- että tila-autoja yhteen suuntaan, ja palatessaan kuljettaa tehtaille palettitavaraa, kuten moottoreita tai autojen koreja. Lattiassa on kitkakäsittely, joten vaunussa voi kuljettaa myös sahatavaraa, kodinkoneita, paperirullia tai muuta vastaavaa rahtia. Vaunu on erittäin tiivis ja katettu, jotta lasti ei vahingoittuisi pölyn, lian tai ilkivallan vuoksi. Palettitavaran lastauksen voi suorittaa sivulta, koska katteet on mahdollista avata. Lastata voi yhdelle tai kahdelle tasolle. Lastaustasot ovat sähkökäyttöisiä, joten niillä on vaivatonta tehdä toimituksia.