Menu

Kaksikerroksiset matkustajavaunut ovat mukavia

Suomi on edelläkävijä kaksikerroksisten junavaunujen valmistamisessa. Tällaiset Double Deck-tyyppiset vaunut sekä lisäävät matkustusmukavuutta että alentavat kustannuksia. Ne madaltavat merkittävästi niin vaunun hankinta-, käyttö- kuin huoltokustannuksiakin verrattuna tavallisiin yksikerroksisiin vaunuihin. Lisäksi matkustusmukavuus on erinomainen, ja kaksikerroksiset vaunut ovatkin suosittuja myös matkustajien keskuudessa. Syitä valita kaksikerroksinen vaunu on lukuisia.

Kun ihmiset pystyvät matkustamhqdefaultaan kahdessa kerroksessa, lisääntyy vaunun matkustajakapasiteetti noin 40 prosentin verran. Tämä innovatiivinen rakenne lisää matkustajaliikenteen tehokkuutta. Ylläpitoon ja huoltoon liittyvät kustannukset on minimoitu vaivattomasti ja luotettavasti huollettavilla ratkaisuilla, joten vaunun ylläpito on melko helppoa. Vaunun korissa on käytetty alumiinirakennetta, joka tarjoaa useita etuja sekä käytön että ylläpidon suhteen. Alumiinikori on kevyt, joten se säästää painoa, mutta sen ulkopinta on myös näyttävä ja korkealaatuinen. Tarve uudelleenmaalaukseen on erittäin vähäinen.

Double Deck-vaunu tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden matkustajille. Vaunuissa on runsaasti tilaa, sekä niissä on erittäin helppo liikkua ympäriinsä. Ensimmäiseen kerrokseen on helppoa ja turvallista nousta. Toiseen kerrokseen on sijoitettu rauhallinen tila, jonka läpi ei ole kulkua. Lisäksi vaunussa on muun muassa vessa liikuntarajoitteisille, pyörätuoleille sopivia paikkoja, perhehyttejä sekä erillinen alue, joka on suunnattu lapsille. Turvallisuutta matkustajille tarjoaa vakaa ja luja alumiinikori. Sisustus on yksinkertainen, ja siinä on suosittu turvallisuutta parantavia ominaisuuksia.

Kaksikerroksinen vaunu on tehty materiaaleista, jotka ovat ympäristölle ystävällisempiä kuin monien perinteisten junien materiaalit. Valmistusmenetelmissä on otettu huomioon ekologisuus. Siinä syntyy hyvin vähän päästöjä ilmaan eikä ollenkaan jätevettä. Materiaalien huolellinen käyttö on otettu huomioon, jotta hukkaa ei syntyisi suuria määriä. Ympäristökuormitus on otettu huomioon myös käytön ajalta. Vaunuissa on käytetty hyvin vähän materiaaleja, jotka luokitellaan ongelmajätteeksi. Melusaaste on minimaalinen; vaunu on erittäin hiljainen tapa matkustaa.

Kaksikerroksista vaunua on saatavillä nyt myös makuumallina. Kahteen kerrokseen rakentaminen on monella tavalla tehokkaampaa, mukavampaa ja kannattavampaa kuin yksikerroksiset vaunut. Säästöt kustannuksissa, ympäristöystävälliset valmistusmenetelmät, huollon helppous ja käyttömukavuus tekevät siitä ylivoimaisen vaihtoehdon. Yrityksemme on työskennellyt kiskokaluston kanssa jo vuosikymmeniä, ja tämä inspiroiva tapa matkustaa viitoittaa tietä raidematkailun tulevaisuuteen.